KLEMME DESIGN LØSER DE FLESTE TØMRER / SNEDKER OPGAVER I TRÆ

Klemme Design kan også andet end at lave møbler og andre træ produkter.
Jeg løser de fleste tømrer/snedker opgaver i træ, så ring eller send en besked hvis du har brug for hjælp.

Nedenfor kan du se nogle af de andre ting Klemme Design laver

VEDLIGEHOLDELSE AF PLANKEBORDE

Plankeborde skal behandles for at holde sig pæne og kunne tåle at blive brugt. Trænger dit bord til en kærlig hånd kommer jeg gerne og giver dit bord lidt førstehjælp så det kan holde i mange flere år.

RESTAURERING / RENOVERING AF MØBLER

Har det gamle konsolbord, spisebord eller sofabord fået en skade fra en potteplante eller trænger det blot til at blive frisket op, så giv mig et kald eller send en besked, så det igen kan komme til at stå knivskarpt og holde mange år endnu.

RESTAURERING / RENOVERING AF TRÆMØBLER

Har du et gammel arvestykke, som fx en stol, skab, skænk eller noget helt andet der trænger til at blive frisket op eller er gået i stykker, så lad mig kigge på det så det kan blive pænt/repareret.

GULVBELÆGNING

Er dit gulv blevet slidt og trænger til at blive skiftet eller renoveret, er jeg klar til at hjælpe dig så du igen kan få et flot gulv og slippe for irritationerne og bekymringerne over dit nuværende gulv.

ANDRE TØMRER / SNEDKER OPGAVER

Mangler du en tømrer / snedker til at lave dit nye køkken, den nye terrasse, det nye cykelskur, noget helt andet nyt eller er der noget der skal renoveres, så står jeg også klar til at hjælpe dig og give dig den nødvendige rådgivning for ud for projektet.