Om Klemme Design

KLEMME DESIGN SKABER MØBLER
OG ANDRE TRÆ PRODUKTER

Klemme Design er godt håndværk hvor kvalitet, funktionalitet og enkelthed er nøgleord, men vigtigst af alt er kundens ønsker og behov.

Klemme Design er skabt på baggrund af kærlighed til godt træ og det grundigt håndværk kan skabe med træet hvad enten det skal være enkelt og stilrent eller råt og industrielt.

Arbejdet er koncentreret om at skabe møbler og andre produkter i træ, det være sig både nyt og gammelt træ og i nogle tilfælde kombinere det med jern i form af stilrene og pulverlakerede bordben eller rå jernrør.

Klemme Designs produkter skabes i et tidløst design, der aldrig går af mode og med det formål at bringe den nordiske natur ind i hjemmet, restauranten, butikken eller…

Møblerne skabes ud primært i samarbejde med den enkelte kunde og er der med unikke, samtidigt med at det er bæredygtige møbler der blander naturens rå materialer med enkle og rene linjer og kærligheden for dansk design.

Klemme Designs møbler er et produkt af naturen og derfor er alt vores træ bæredygtigt og certificeret dansk eller nordisk træ.

EN VERDEN AF NYT OG GAMMELT TRÆ OG JERN

- HVOR KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSERNE

Klemme Design