KLEMME DESIGN LAVER HÅNDLAVEDE TRÆRPODUKTER I BÅDE NYT OG GAMMETLT TRÆ OG I TRÆSORTER SOM EG, BØG, FYR MV.
JEG LAVER BLANDT ANDET PLANKEBORDE, SOFABORDE, SKRIVEBORDE, REOLER, HYLDER, BØJLESTATIVER, BÆNKE OG SKAMLER.

Produkterne er i et råt, stilrent, funktionelt og minimalistisk design til den kvalitetsbevidste forbruger. Møblerne laves helt, som du som kunde ønsker det. Du er fx ved plankeborde med i processen helt fra udvælgelse af planker til bordet står færdigt hos dig. Klemme Designs filosofi er, at hvert enkelt produkt er unikt hvilket træ også er, så derfor er fokus på dit unikke møbel et træprodukt fra Klemme Design er i topkvalitet og et stilrent design. Du kan få lidt inspiration til dit eget møbel fra billederne her på siden, og har du spørgsmål mv. så send en besked via kontaktsiden.

Plankeborde

Spisebordet er et af de største og vigtigste samlingspunkter i hjemmet, da det er her en stor del af den hjemlige hygge og samtale finder sted.

Spisebordet danner rammen om både den daglige aftensmad, den festlige aften med vennerne eller endnu vigtigere – den romantiske middag med den udkårne.

Sofaborde

Klemme Designs sofaborde til dig der ønsker noget lækkert i din hyggelige stue hvad enten det er den enkle og stilrene stue eller stuen der har det rå og industielle New York’er look.

Skriveborde

Et skrivebord er at de vigtigste arbejdsredskaber på kontoret, hvorfor det skal være funktionelt, stilrent, og gerne indbyde til kreativitet, samtidigt med at det gerne må have en historie.
Klemme Designs skrive borde opfylder disse krav hvad enten der er tale om et skrive bord i enkle og stilrene egeplanker eller der er tale om det rå og industrielle i genbrugstræ.

Reoler/Hylder

Hylder og reoler har alle brug for uanset om det er til nips, familiebilleder eller sko og tøj.

Både hylder og reoler kan laves i nyt træ som fx eg eller de kan laves af genbrugstræ så de passer ind i det rå new york’er inspirerede hjem, butik osv.

Radiatorskjuler
Højborde
Bøjlestativer

Klemme Designs tøjstativer i vandrør er moderne, stilrene og rustikke på engang. De har alle et minimalistisk og funktionelt design uanset om du vælger det enkle, stilrene og anonyme i galvaniserede (blanke) rør eller du vælger det rustikke i mørke.

Bænk/Skammel

En bænk/skammel fra Klemme Design har rigtig mange anvendelsesmuligheder og udformninger.
Så mangler du en bænk/skammel til entreen, badeværelset, prøverummet, spisebordet eller noget helt andet i enten den enkle og stilrene stil som egetræ eller den rå newyourker stil, med genbrugstræ eller lignende så har Klemme Design det du mangler.