Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Ved besøg på www.klemmedesign.dk accepterer du nedenstående cookie- og privatlivspolitik.

Oversigt 
1. Generelt 
2. Cookies 
2.1 Hvad er cookies 
2.2 Hvad bruger vi cookies til 
2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies 
2.4 Hvordan undgår du cookies 
2.5 Tredjepartscookies 
2.6 Cookies fra gemius/trafikmålinger 
3. Personoplysninger 
3.1 Hvad er personoplysninger 
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger 
3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til 
3.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger 
3.5 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger 
4. Kontakt

1. Generelt 

Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler klemmedesign.dk oplysninger om dig.

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Klemmedesign.dk indsamler oplysninger om dig på to måder: 
– Ved brug af cookies 
– Ved at du selv afgiver oplysninger

2. Cookies

2.1. Hvad er cookies? 

Første gang du besøger klemmedesign.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, hver gang du kommer på besøg.

2.2 Hvad bruger Klemmedesign.dk cookies til? 

Cookies er med til at fortælle klemmedesign.dk om dit besøg på hjemmesiden.

For at fastlægge, hvem der besøger klemmedesign.dk, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv.

På den måde kan vi sikre os, at du ikke kun ser de samme bannerreklamer igen og igen, og samtidig tilstræbes det, at du ser reklamer, som kan finde interesse for dig. Ydermere bruger vi informationerne til at dokumentere og klarlægge værdien af annonceindrykninger over for vores annoncører. 

Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af klemmedesign.dk.

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies? 

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på klemmedesign.dk. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies.

2.4 Hvordan undgår du cookies? 

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.

2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere 

Klemmedesign har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies – såkaldte tredjeparts-cookies. 

Det kan være vores annoncører, mediebureauer, annoncenetværk og andre tjenester (fx Facebook, AddThis), som sætter disse cookies. 

Formålet med disse cookies er, at sikre levering af målrettede online-annoncer, samt gøre det muligt at logge ind og dele fx artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider. Ved spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende sættes der cookies med det formål, at registrere din besvarelse og derfor undgå at du får samme spørgeskema igen.

2.6 Cookies fra Google (trafikmålinger)

Klemmedesign.dk benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering.

Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form.

Oplysningerne videregives til tredjeparter herunder klemmedesign.dk’s samarbejdspartnere i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte hjemmeside og det danske marked generelt. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger? 

Klemmedesign.dk beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du handler hos os, tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til internettet osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger? 

Når du handler på klemmedesign.dk har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten/varen er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Fem år efter arkivering slettes alle persondata hos Klemmedesign.dk. 
Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.

3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til? 

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. opretter en profil på klemmedesign.dk,  bruges først og fremmest til at gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bruges derudover af klemmedesign.dk og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v, kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk at enhver oplysning du afgiver – inklusiv personlig identificerbar information – i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med klemmedesign.dk at gøre. Vi 
anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

3.4. Beskyttelse af personoplysninger 

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. 

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

4. Kontakt 

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos klemmedesign.dk, skal du rette henvendelse på info@klemmedesign.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

 

Udgiver – Websitet ejes og publiceres af:

Klemme Design
Klausdalsbrovej 109
2860 Søborg
Telefon: +45 2093 4146
Email: info@klemmedesign.dk
CVR: 3683 6733